Vi nystartar i Sumpan!


På onsdag den 9/2 2022 börjar vår träning igen.

Nu är vi inhyrda hos Kaigozan dojo i Sundbyberg. Där har vi  möjligheter till bra träningstider i en riktig  dojo en längre tid. Vi har  bokat måndagar och onsdagar kl. 18:30 fram till sommaren men med tanken att vara kvar året  ut.

Vi ser det här som en mycket bra övergångslösning medan vi fortsätter leta en mer centralt placerad träningslokal. Sundbyberg är knutpunkt  för en mängd spårbunden trafik och dojon ligger bara 5-10 minuters promenad från stationen. Det finns flera olika parkeringsmöjligheter för bil och MC i närheten.

Om Kaigozan

Kaigozan dojo, som vi  kommer att hyra av, har  funnits på samma plats i  årtionden. Det finns två  ombytesrum med en  dusch i varje och det finns  ett enklare kök. Viktigast av  allt är att träningslokalen  är en riktig dojo med  mattor, mitsar,  träningsvapen m.m.

Daniel inleder träningen  på onsdag och han kommer också framledes att hålla i många fler  träningar.

Maila gärna om ni har  några frågor eller ännu hellre kom och träffa oss  på riktigt på måndagar och onsdagar och ställ din fråga personligen.

Alla är välkomna tillbaka  på onsdagens träning  oavsett när ni var aktiva  senast. Har ni vänner som vill börja sin bujinkanresa kan ni ta med dem också.

Info:

Adress:
Albygatan 117 Sundbyberg
(se vägbeskrivning)

Träningstider:
Måndagar 18.30 -21.00
Onsdagar 18.30-21.00

Vi har tillgång till  lokalen från kl. 18:00.  Lokalen har kodlås.

Välkommen!

Vi tränar ninjutsu under namnet Bujinkan.